2013年2月24日星期日

Nike Air Jordan 1 danser på stranden

De grunnleggende egenskapene til grunnleggende nike norge har alt utstyr, base forsvar, fysisk forsvar og magi forsvar, grunnleggende angrep, inkludert fysiske angrep og magiske angrep.Lin Luo've spilte mye av karrieren, selv om nivået er ikke en annen jobb slette tall vekttrening, praktiseres bare en 150 nike, men han har en viss forståelse av en karriere. Hver okkupasjon De første eiendommer nike som styrke, smidighet, kropp, ånd og vilje er 10:00, per liter av en automatisk løfting av 1:00 og få 5 gratis distribusjon av vekst punkt, fem gratis tildeling veksten poeng pluss poeng er mer viktig, fordi hver enkelt nike egenskapene til hver karriere vekst, pluss en eiendom de beste, hvordan du legger den beste eller den nike spillerens preferanser, noe som gjør legge til en liten rekke måter.

Lin Luo ønsker er et angrep kraft kraftig nike sko eget blod, så uansett hvor mange barn vil falle vekst lagt til ånden av de ovennevnte, fordi kapteinen på høyeste åndelige vekst.Gjort alt dette, har nike kommet til inngangen til landsbyen, kan bare 30 poeng i verdien av sitt liv, utvilsomt den mest anemi karriere, hvis ikke livet-Pharmacy supplement han gjorde i naturen ikke spille noen merkelig hang. Han hadde ikke et liv Pharmacy, ble kjørt til inngangen av landsbyen løp, sikkert hans sannhet.

Kom til inngangen til landsbyen, eller det stedet, så sko nettbutikk den gamle trekasse, selv om det ikke er en person, men stemningen er fortsatt veldig ivrig Dessverre nybegynner kjører hastighet virkelig gjør en Mana.Du, nike en liten ildkule vil bli knust i fortiden og gå til kylling hode dukket opp en "-38", gå til kyllingen var nike angrep, tar de straks darted mot nike, og uansett, fortsetter å kaste. " -35 "-27", er ikke kommet før liv verdi av 100 poeng gå til kylling, blir nike tørke ned til bakken.

没有评论:

发表评论