2013年2月4日星期一

2011 UGG Classic Short støvler peony mønster 5825 la deg joker vogue

uggs på nett Army dag på rad for å lansere seks beleiring av Wu Yi repulsed, endte i fiasko.Blinke for øye de siste tre dagene, Den ugg Army I løpet av disse tre dagene, lanserte han beleiringen flere ganger, og har ikke oppnådd svært gode resultater.Zhu omtale gun Nord 城城 veggen, så Wu Yi på den Wuli utenfor ugg hær av sine slott, kan ikke hjelpe, men brast oppskjørtet hvis noe skjedde.

På denne tiden, har utsikt over en figur fra fjern og nær, Wu Yi myser se kommer til er den ene iført en billige uggs uniformer soldater.ugg krøllete brow, la soldatene til å legge ned sine bambus kurver, åpent brev se, frowned enda strammere.Wangfuzhou På denne tiden kom også til byen, se ugg en grubler et forundret blikk, nærmet seg og spurte: "hvordan sub langt (ugg ord) louis vuitton outlet, en skulende utseende."

Wangfuzhou en titt, smilte og sa: "Det er ingenting å bekymre seg for, ikke etter ti dager, har til hensikt uggs Army ikke telle tap Zhu nevner pistol angrep Unimpressed Fylke Zhu nevne nok mat, Zhu omtale County? er veggene høy og tykke, ugg soldater støtter i tilfelle av ingen overskudd vil ikke vare lenge. "

没有评论:

发表评论