2013年1月31日星期四

opprinnelige visjon og populære nike free run plus

"Owl, vil du sende meg noe?" nike free run så ned på Luo Yan ga den foran sin egen palett, noe å nøle. Intuisjon fortalte henne at denne lille boksen fylt med ting hun ikke bør akseptere, aksepterte hun eller ikke har råd."nike, må du åpne for å se vet ikke." Luo Yan smilte forsiktig til henne, ser at hun fremdeles nølte, regjerende oppfordret, "Kom igjen, fortsatt stunned med hva du skal gjøre?"

nike free run dame dårlig skulke, kan bare bite i kule og tok den lille paletten michael kors outlet. Lid på det åpne, som utstråling av lys nesten Yiu øynene.Ring ring hvitt gull, ringen selv er platina skåret i form av nike stein dor. Men det mest imponerende tingen, synker innlagt med blendende diamant ring selve sentrum av diamant rundt nike runde sesamfrø størrelse glødende perle, totalt seksten.

Utstråler den rolige lys av de seksten lite glødende perle dra midten av diamant, og ser på som om Zhongxinggongyue den, er Barbara vakker til det ekstreme."Owl, vil du gi meg noe er dette det?" nike free sko Noen stirret, så på Palette egg ganske sofistikert og verdifull makeløs diamantring, og deretter kikket en titt på hengiven nike smil Luo Yan deretter gikk på å se på diamantring, bunnen av mitt hjerte for en tid et mylder av tanker.

没有评论:

发表评论