2014年4月20日星期日

http://www.sut.org.uk/raybanuk.asp louis vuitton handbags rglc

Hoewel niet in de media,ray ban zonnebrillen, maar anekdotisch maar passeren heel slecht. Provinciale Public Security Bureau en de Zuid gemeenteraad een joint task force, Crowne Plaza gelanceerd in een gedetailleerd onderzoek en het verzamelen van bewijzen. Na een eerste onderzoek, de politie vaststellen dat dit een bendes. Volgens hotel veiligheid te denken, in de buurt louis vuitton handbags van het politiebureau om de nacht door te onderzoeken voordat de machinekamer personeel waren verbijsterd, was er een verdacht officier uit de zaal. Waarom is verdacht, want dat officier eigenlijk het grootste deel van de nacht met een zonnebril.

Maar met een zonnebril in de nacht,ray ban aviator, gevolgd uit bijna blind, en zelfs de weg zijn niet duidelijk. Volgens hotel surveillance toonde politie vond na de officier te blijven, na minder dan een half uur afstand van het hotel. Bovendien is de politie ook te vinden op de monitor, deze officier alleen gelaten, want de achtste verdieping in de noodkanaal, opnieuw van 16 verdiepingen omhoog met de lift rijtijd, gescheiden door een negentien minuten. Een ander punt in de kracht systeem afgesloten voordat de zevende verdieping, een man hoofd naar beneden door de gangen, het gezicht van de man met een masker en het is precies hetzelfde officier.

Kan niet eenduidig ​​worden vastgesteld,ray ban, is de kracht systeem stilgelegd tijdens die tijd, zeventien laag bewaking ook verloren functie, de verdachten heeft het scherm niet neer te schieten om de kamer binnen. Een andere deur belangrijkste punt is dat de kamer intact, dus de politie vermoedt dat Kobayashi posities en verdachten ontmoet. Omdat het Holiday Inn kamer kaarten zijn code controle, elk in staat om te controleren of een deur geopend. Anders, tenzij geopend van binnen of van buiten naar de verzekering vallen voeren. Daarnaast is de vloer medewerkers hebben een extra deur kaart.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论